Zákaz vychádzania už bude v noci, testy sa budú vyžadovať zatiaľ do tohto termínu

NETKY.SK • 10 November 2020, 15:30 • 2 min
Zákaz vychádzania už bude v noci, testy sa budú vyžadovať zatiaľ do tohto termínu

Ústredný krízový štáb v súvislosti so šírením epidémie, ktorú spôsobuje nový koronavírus, rozhodol aj o týchto záležitostiach.

slovakia

left justify in out

BRATISLAVA - Zákaz vychádzať zo svojich obydlí bude, tak ako v niektorých iných krajinách, v nočných hodinách. Povedal to premiér Igor Matovič ešte pred tým, ako sa stretol so zástupcami jednotlivých odvetví, ktoré postihol koronavírus. Dodal, že v pondelok o tom všetkými hlasmi hlasoval Ústredný krízový štáb. Zákaz vychádzania bude od 23:00 do 5:00. Výnimku budú mať tí ľudia, ktorí pôjdu do alebo z práce, alebo tí, ktorí pôjdu k lekárovi.

 

 

Matovič dodal, preukazovať sa certifikátmi o negatívnom teste na koronavírus budeme povinní do večerných nedeľných hodín. Rozhodlo sa tiež, že ďalšie testovanie v približne 500 obciach, kde bol výskyt z predošlého testovania viac ako percento nakazených, bude 21. a 22. novembra. Rúčky a dezinfekčné gély nájdete aj na stránke shop.netky.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies