Na Saratovskej ulici v Bratislave dnes ráno zrazil vodič chodkyňu

NETKY.SK • 19 December 2023, 10:45 • 2 min
Na Saratovskej ulici v Bratislave dnes ráno zrazil vodič chodkyňu

BRATISLAVA - Dnes ráno došlo na Saratovskej ulici v Bratislave k zrážke chodkyne s vodičom osobného automobilu zn. Renault. Zranenú odviezla do bratislavskej nemocnice rýchla zdravotná pomoc. Príčiny nehody sú zatiaľ predmetom vyšetrovania.

slovakia

left justify in out

Dnes krátko pred 08:00 hod boli bratislavskí dopravní policajti vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa stala na Saratovskej ulici. Z doposiaľ nezistených príčin došlo k zrážke chodkyne a motorového vozidla zn. Renault. Na miesto bola privolaná rýchla zdravotná pomoc, ktorá zrazenú chodkyňu odviezla na ošetrenie do bratislavskej nemocnice.

 

Premávka v tomto úseku je bez vážnejších obmedzení. Presné príčiny a okolnosti, za akých došlo k tejto dopravnej nehode sú zatiaľ predmetom vyšetrovania polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ BA, Foto: Wikipedia / Bratislavcan85 (ilustračná foto - Saratovská ulica v Bratislave)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies