Na MS bez Višňovského a pravdepodobne aj bez Mikúša a Bartoviča

NETKY.SK • 7 Marec 2013, 13:21 • 2 min
Na MS bez Višňovského a pravdepodobne aj bez Mikúša a Bartoviča

BRATISLAVA - Slovenský reprezentačný hokejový tréner Vladimír Vůjtek nebude môcť na tohtoročnom svetovom šampionáte počítať s Ľubomírom Višňovským a pravdepodobne ani s Jurajom Mikúšom a Milanom Bartovičom. Uviedol to na štvrtkovom brífingu po svojom návrate zo zámoria, ktorý absolvoval spolu s generálnym sekretárom SZĽH Ottom Sýkorom.

slovakia

left justify in out

"S obrancom Islanders Višnovským sme sa stretli v New Yorku a podľa jeho slov, ktoré mi tlmočil, nie sú majstrovstvá sveta pre neho prioritou. Tou je jeho klub a rodina. Ľuba aj chápem, veď napokon slovenskej reprezentácii toho odovzdal už veľa," povedal Vladimír Vůjtek a dodal: "Nepríjemne ma však zaskočila po návrate informácia o zraneniach dvoch útočníkov Slovana Bratislava Juraja Mikúša a Milana Bartoviča: "Mikúš už má po operácii a Bartoviča ešte len čaká a teraz neviem povedať, ako to s nimi bude, či vôbec nastúpia do prípravy."

Z hráčov v zámorí, s ktorými hovoril, dostal pozitívne informácie, no určite bude musieť oželieť služby Mariána Hossu. "Keď sa pozrieme na to, ako teraz Chicago prekonáva jeden rekord za druhým, tak je jasné, kde bude Marián počas MS," uviedol Vladimír Vůjtek, ktorý už v piatok zverejní širšiu nomináciu pred blokmi záverečnej prípravy na MS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies