Na doživotie odsúdený Kevin Dahlgren zostáva za mrežami, rozhodol súd v Brne

NETKY.SK • 14 Október 2016, 14:41 • 2 min
Na doživotie odsúdený Kevin Dahlgren zostáva za mrežami, rozhodol súd v Brne

PRAHA/BRNO - Krajský súd v Brne dnes v súlade s očakávaním rozhodol o pokračovaní väzby pre Američana Kevina Dahlgrena, ktorého 20. júla doteraz neprávoplatne odsúdil za štvornásobnú vraždu príbuzných v Brne-Ivanoviciach na doživotný trest väzenia.

slovakia

left justify in out

Aj obhajoba pred dnešným konaním videla iba minimum šancí na prepustenie odsúdeného na slobodu.

 

Súd však s trojmesačnou periodicitou musí rozhodovať o ďalšom trvaní väzby alebo prepustení obvineného, pripomenula podľa českých médií hovorkyňa súdu Simona Pešková.

 

Stav Dahlgrena, ktorý je umiestnený v izolácii na psychiatrickom oddelení a užíva silné lieky, nie je podľa obhajoby dobrý, vyplynulo zo slov právneho zástupcu odsúdeného, ktorý sa však doteraz proti rozsudku písomne neodvolal, aj keď tak verbálne urobil priamo v súdnej sieni po vynesení verdiktu. Keď sa tak stane, poputuje celý spis na Vrchný súd v Olomouci, na ktorom prebehne odvolacie konanie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies