Na D2 sa dnes po polnoci stala smrteľná dopravná nehoda

NETKY.SK • 20 Október 2013, 12:23 • 2 min
Na D2 sa dnes po polnoci stala smrteľná dopravná nehoda

BRATISLAVA - Podľa doterajšieho vyšetrovania polície k nehode došlo z dosiaľ nezistených príčin.

slovakia

left justify in out

Na diaľnici D2 v smere z Kútov do Malaciek došlo dnes približne pol hodinu po polnoci k vážnej dopravnej nehode. Havarovali tam dodávkové vozidlo s prívesom a osobné motorové vozidlo. Pri kolízii jedna osoba zahynula.

Na mieste zasahovali aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ). Vykonali protipožiarne opatrenia, vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbentom a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. V dôsledku dopravnej nehody bola diaľnica D2 v smere z Kútov do Malaciek uzavretá.

Podľa doterajšieho vyšetrovania polície k nehode došlo z dosiaľ nezistených príčin. Jej účastníkmi boli 33-ročný vodič osobného motorového vozidla Citroën Xsara a 61-ročný vodič jazdnej súpravy vozidla Mercedes Sprinter s prívesom. Následkom nehody šesť občanov Bulharskej republiky utrpelo zranenia. Previezli ich do bratislavských nemocníc. Jedna osoba, 18-ročná žena, zraneniam na mieste nehody podľahla. Celkovú škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na 10.000 eur. Požitie alkoholu u oboch vodičov dychovou skúškou vylúčili. Presné príčiny dopravnej kolízie a mieru zavinenia polícia vyšetruje.

Informácie poskytli Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Bratislave a Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies