N3O Akustika vyráža na európske Mini Tour

NETKY.SK • 4 August 2016, 12:26 • 2 min
N3O Akustika vyráža na európske Mini Tour

BRATISLAVA - Prešovská reggae-folková kapela N3O Akustika, ktorá len pred mesiacom odohrala Street Tour 2016 v uliciach Slovenska, vyráža do Francúzska a Talianska, kde sa od 5. do 9. augusta predstaví v štyroch mestách.

slovakia

left justify in out

Na jednom z koncertov európskeho Mini Tour, v rámci francúzskeho medzinárodného festivalu Corso de levande de Valreas, kapela vystúpi i s prešovským mažoretkovým klubom MK Flowers.


Na pripravovanom turné zaznejú nielen časom overené hity ako Vnímaj to svetlo či Hudbu hraj, ale i na jar zverejnená skladba Pridaj sa k nám a uvedú tiež novinku I'm a Rastaman, ktorú nahrávali len začiatkom tohto týždňa. I'm a Rastaman je prvá pieseň zo spolupráce s novým vokalistom a MC kapely, Stanislavom „Stasom“ Rusynom. Miesi sa v nej zmes troch jazykov - anglický, ruský a slovenský a patrí k materiálu, ktorý N3O Akustika pripravuje pre svoj druhý štúdiový album. Počas turné kapela plánuje k piesni nakrútiť tiež videoklip, ktorý by mal svetlo sveta uzrieť spolu so singlom koncom augusta.

Termíny koncertov N3O Akustika v rámci európskeho Mini Tour:
5. augusta - Lido di Jesolo /ITA/
5. augusta - Benátky /ITA/
7. augusta - Valreas /FRA/
8. augusta - Valreas /FRA/
9. augusta - Menton /FRA/

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies