Muži z pohrebnej služby poškvrnili Maradonovu pamiatku! Robili si selfie fotky nad jeho truhlou

NETKY.SK • 28 November 2020, 16:51 • 2 min
Muži z pohrebnej služby poškvrnili Maradonovu pamiatku! Robili si selfie fotky nad jeho truhlou

BUENOS AIRES - Traja pracovníci pohrebnej služby v argentínskom Buenos Aires dostali okamžitú výpoveď za to, že si tesne pred pohrebom urobili fotografie pri rakve zosnulej futbalovej legendy Diega Maradonu.

slovakia

left justify in out

Zábery sa takmer okamžite začali šíriť prostredníctvom sociálnych sietí a vyvolali búrku nevôle verejnosti. Diego Maradona vo veku 60 rokov v stredu podľahol zástave srdca.

 

Zneuctili pamiatku futbalovej legendy

Na jednom zo spomenutých záverov pracovník pohrebnej služby Claudio Fernández pózuje so synom Ismaelom, pričom ten sa na fotke usmieva a má zdvihnutý palec nahor.

 

 

Prečítajte si tiež: VIDEO Pamätáte si najslávnejšiu rozcvičku Diega Maradonu? Futbal nikdy nebol krajší

 

Fernández potvrdil, že o prácu prišiel on, jeho syn a aj ďalší pracovník Claudio Medina. Medina na samostatnej fotografii zvolil rovnakú pózu ako Ismael Fernández.

 

img

 

Fanúšikovia sa im vyhrážajú smrťou

„Neplánovali sme si spraviť fotky, bolo to spontánne rozhodnutie. Iba som zdvihol hlavu a zrazu môj 18-ročný syn spravil fotku. Mladí to teraz takto robia,“ povedal Claudio Fernández pre rádio Diez.

 

 

Priznal tiež, že ako reakciu na fotografie dostal mnoho vyhrážok smrťou od ľudí z okolia. „Ľudia v okolí ma poznajú a odkazujú mi, že nás zabijú či rozbijú hlavy,“ dodal. Ide o časť El Paternal v Buenors Aires, v ktorej Maradona debutoval medzi profíkmi v roku 1976 v tíme Argentinos Juniors.

 

Mohlo by vás zaujímať: Zomrel legendárny futbalista Diego Maradona! Príčinou smrti malo byť zlyhanie srdca

 

Tento klub prostredníctvom stanoviska uviedol, že skúma možnosti vylúčenia Claudia Fernándeza spomedzi oficiálny fanúšikov organizácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies