VIDEO Pamätáte si najslávnejšiu rozcvičku Diega Maradonu? Futbal nikdy nebol krajší

NETKY.SK • 27 November 2020, 20:29 • 2 min
VIDEO Pamätáte si najslávnejšiu rozcvičku Diega Maradonu? Futbal nikdy nebol krajší

BUENOS AIRES – Legendárneho futbalistu Diega Maradonu dnes pochovali v kruhu najbližšej rodiny a priateľov, počas vyhláseného trojdňového štátneho sviatku.

slovakia

left justify in out

Božský Diego počas svojho života pútal pozornosť svojim pestrým osobným aj futbalovým životom. Do dejín sa zapísal ako autor „Božej ruky“, avšak v pamäti fanúšikov zostane aj vďaka predzápasovej rozcvičke z roku 1989, ktorá je považovaná za najlepšiu rozcvičku všetkých čias.

 

Prečítajte si tiež: Zomrel legendárny futbalista Diego Maradona! Príčinou smrti malo byť zlyhanie srdca

 

Odohrala sa pred zápasom Bayern Mnichov a SSC Neapol, keď Dj na štadióne pustil hit známej kapely Opus – Life is life. Diego v rytme hudby kúzlil s futbalovou loptou, čo sa stretlo s nadšením a ováciami nemeckého publika.

 

Šťastím pre fanúšika futbalu je, že toto famózne Diegove predstavenie je zaznamenané a v posledných dňoch trhá rekordy v sledovanosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies