Muž, ktorý vyskočil z okna policajne stanice počas výsluchu, skončil vo väzbe

NETKY.SK • 5 Január 2017, 15:22 • 2 min
Muž, ktorý vyskočil z okna policajne stanice počas výsluchu, skončil vo väzbe

BRATISLAVA - Sudca Okresného súdu v Bratislave II dnes rozhodol o väzobnom stíhaní 40-ročného Bohuslava D. obvineného z viacerých zločinov lúpeže.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA o tom informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Obvinený sa momentálne nachádza v nemocnici, keďže v stredu večer počas vypočúvania vyskočil z druhého poschodia budovy Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II na Osvetovej ulici v Bratislave. Službukonajúci policajt sa mu v tom snažil zabrániť, zachytil ho za nohy, avšak následnému pádu sa už nedalo zabrániť. Okolnosti pádu v súčasnosti preveruje nadradený aj Sekcia kontroly a inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR.

 

Bratislavčana zadržala hliadka v utorok v mestskej časti Vrakuňa počas bežnej služby. Hneď druhý januárový deň na Ulici Andreja Mráza v bratislavskom Ružinove prepadol 80-ročnú starenku. Zhodil ju na zem a obral o kabelku. Dôchodkyňa utrpela poranenie nosa, ošetrili ju záchranári. Páchateľ jej spôsobil asi stoeurovú škodu. Predposledný decembrový deň v podchode Prievozská - Bajkalská sa jeho obeťou stala 78-ročná žena. Aj v tomto prípade ju obral o kabelku. Dôchodkyňa skončila s odreninou na čele a 40-eurovou škodou. Za tieto činy mu hrozí trest na sedem až dvanásť rokov. Bohuslav už bol v minulosti viackrát súdne trestaný, naposledy za drogovú trestnú činnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies