Muž chcel prepašovať do lietadla korytnačku, ako hamburger z KFC!

NETKY.SK • 1 August 2013, 08:52 • 2 min
Muž chcel prepašovať do lietadla korytnačku, ako hamburger z KFC!

PEKING – Láska k zvieratám býva častokrát obrovská. Istý muž identifikovaný ako „pán Li“ natoľko miluje svoju korytnačku, že si ju chcel zobrať do lietadla. Kedže zvieratá spolu s ľudmi v lietadle necestujú Li vymyslel svojmu domácemu miláčikovi špeciálny „prevlek“.

slovakia

left justify in out

Pán Li totiž „prezliekol“ svoju korytnačku ako hamburger z KFC. Pracovníkom letiska sa však počas bezpečnostnej kontroly zdal tvar sendviča veľmi neobvyklý. Li všetko zapieral a tvrdil, že tam je „iba hamburger“.

Pracovníci však zistili, že sa jedná o korytnačku. Li však naďalej zapieral „nie je tam žiadna korytnačka, je to iba obyčajný hamburger,“ zatĺkal. Po chvíli však bol donútený svoj „hamburger“ otvoriť a korytnačku z obalu vytiahnuť. Li musel v ceste pokračovať bez svojho miláčika, ktorého zveril svojmu priateľovi.

Tento príbeh sa stal v Číne ihneď populárny a ihneď sa na internete objavil obrázok tzvaného korytnačieho hamburgeru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies