Müller je v nominácii Nemecka prvýkrát od vlaňajších MS v Katare

NETKY.SK • 4 September 2023, 15:45 • 2 min
Müller je v nominácii Nemecka prvýkrát od vlaňajších MS v Katare

BERLÍN - Nemecký futbalista Thomas Müller je v nominácii národného tímu prvýkrát od vlaňajších MS v Katare. Tréner Hansi Flick ho povolal na priateľské zápasy proti Japonsku (9.9.) a Francúzsku (12.9.). V tíme zrejme nahradí zraneného Niclasa Füllkruga z Borussie Dortmund. Ten bude s tímom, no jeho nasadenie v zápase je podľa informácií DPA otázne.

slovakia

left justify in out

Tréner Hansi Flick predstavil nomináciu už minulý týždeň, no 33-ročný kanonier Bayernu Mníchov v nej chýbal tretíkrát za sebou. Nemecko má istú účasť na nadchádzajúcich ME ako hostiteľ, preto hrá namiesto kvalifikačných zápasov prípravné.

Müller sa v reprezentácii predstavil naposledy na decembrovom svetom šampionáte, keď Nemecko druhýkrát po sebe vypadlo v skupinovej fáze. V nedávnom období ho trápilo aj zranenie a vynechal časť predsezónnej prípravy Bayernu, v sobotu bol na pôde Borussie Mönchengladbach prvýkrát v základe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR / DPA Foto: Goal.com / Getty Images
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies