Tyson Fury bude bojovať 15. júna v Las Vegas! Do Prahy dorazí 20. júna

NETKY.SK • 19 Marec 2019, 17:0 • 2 min
Tyson Fury bude bojovať 15. júna v Las Vegas! Do Prahy dorazí 20. júna

Bývalý svetový boxerský šampión v ťažkej váhe Tyson Fury čoskoro oznámi veľký zápas. Premožiteľ legendárneho Vladimíra Klička v minulých týždňoch podpísal nový kontrakt s ESPN a TOP Rank, ktorý mu garantuje 80 miliónov libier. Teraz ho čaká v rámci nového kontraktu debut. Ten sa uskutoční 15. júna v medzi šestnástimi povrazmi v Las Vegas.

slovakia

left justify in out

Meno súpera je zatiaľ neznáme. Avšak vieme, že súboj je vypísaný na 12 kôl. Boxer s neuveriteľným životným príbehom, ktorý dokázal prekonať svoje depresie, nadváhu a jeho návrat bol vyhlásený svetovým comebackom roku 2018 navštívi v tomto roku aj Prahu. Svoj príbeh tam mal v pražskom SaSaZu rozprávať posledný májový deň. Teraz je termín presunutý na 20. júna. "Rokovania ohľadom presunu bolo veľmi rýchle a korektné. Taký veľký zápas mu osobne moc prajem. Zachoval sa veľmi slušne. Ponúkol hneď náhradný termín 20. júna. Našťastie sa všetci zúčastnení dokázali vzniknutej situácii prispôsobiť, takže sa diváci môžu tešiť na šampióna Attilu Végha aj hudobnú legendu v podobe Rytmusa. Navyše chystáme s naším partnerom Oktagonom pre návštevníkov ešte jedno skvelé prekvapenieuviedol promotér usporiadateľskej VDN Promo Petr Větrovský.

 

img

 

Neobyčajný muž Tyson Fury, tak bude rozprávať svoj neobyčajný príbeh 20. júna v Sasazu. Vstupenky sú v predaji na www.tysonfury.cz. Moderátorom bude Ondřej Novotný. Oficiálnym hosťom show je Attila Végh. Exkluzívna reportáž tu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona