Mrazivé VIDEO Tigre roztrhali muža pred očami jeho ženy a detí

NETKY.SK • 30 Január 2017, 16:00 • 2 min
Mrazivé VIDEO Tigre roztrhali muža pred očami jeho ženy a detí

NINGBO – Čínsky turista doplatil na neposlušnosť, ktorá ho stála život. Muž bol so svojou rodinou na výlete v Ningbo Zoo, kde vliezol do výbehu šeliem.

slovakia

left justify in out

Čínske médiá informovali, že otec vyšiel z bezpečnej zóny a vstúpil do výbehu tigrov v čase keď boli kŕmené.

 

Jedna zo šeliem mladého muža strhla k zemi, šklbala za krk a odvliekla niekoľko metrov za strom. Tam na neho striedavo útočili aj ďalšie dva tigre. Strhali z neho všetko šatstvo a jeho telo zaliala krv.

 

 

Celý incident sledovali ostatní turisti za ohradou vrátane rodiny obete. Vo videu možno počuť, zdesené výkriky a výbuchy petardov, ktorými sa chovatelia snažili šelmy vystrašiť a odohnať.

 

Muž početné zranenia neprežil.

 

"Videl som tigra trhať človeka, ktorého tvár bola zaliata krvou. Zakaždým, keď sa posadil, tiger ho opäť zatlačil nadol," povedal zdesený svedok pre South China Morning Post.

 

 

Toto nie je jediný prípad, keď ľudia doplatili na svoju hlúposť. Niekedy na ňu však doplácajú aj zvieratá. Minulý rok bol zastrelený gorilý samec Harambe patriaci k chráneného druhu, pretože nezodpovedný rodičia mu do výbehu strčili svoje dieťa, ktoré s ním potom prišlo do styku. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies