Mourinho na sociálnej reaguje na Ranieriho odvolanie, z futbalu sa stal špinavý biznis

NETKY.SK • 24 Február 2017, 10:22 • 2 min
Mourinho na sociálnej reaguje na Ranieriho odvolanie, z futbalu sa stal špinavý biznis

BRATISLAVA/LONDÝN – Futbalová verejnosť, ale i zainteresovaní aktéri najpopulárnejšej hry na svete sa zhodujú v tom, že čaro tejto krásnej hry sa pomaly vytráca. Dôvod je prozaický – z futbalu sa stal špinavý biznis. Svedčia o tom nielen astronomické čiastky čínskych klubov, ktoré lanária čoraz viac hráčov do Ázie, ale aj počínanie si niektorých zástupcov a majiteľov európskych klubov.

slovakia

left justify in out

Pred pár dňami brazílsky futbalový obranca Dani Alves označil svoj bývalý klub FC Barcelona za "falošný a nevďačný". Zároveň dodal, že na Camp Nou nemajú žiadnu predstavu o tom, ako sa má zaobchádzať s vlastnými hráčmi.

 

Na Britských ostrovoch pravdepodobne nemajú úctu už ani k trénerom. Leicester City vo štvrtok prepustil charizmatického trénera Claudia Ranieriho iba deväť mesiacov po tom, čo mužstvo priviedol k nečakanému a historicky prvému titulu v Premier League. Aj keď sa úradujúci šampión Anglicka v lige momentálne trápi, mnohí považujú práve talianskeho kouča za hlavného strojcu minuloročného triumfu.

 

Reakcie priaznivcov nenechali na seba dlho čakať a sociálne siete zaplnili rozhorčenými komentármi. Ranieriho, ktorého vyhlásili za najlepšieho trénera v uplynulom roku, podporili aj kolegovia z brandže. Odkaz José Mourinha hovorí za všetko.  

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies