Moravčík kontra Daniš: Zápas storočia v Oktagone?

NETKY.SK • 16 Február 2021, 19:36 • 2 min
Moravčík kontra Daniš: Zápas storočia v Oktagone?

Svet československého MMA sa už o niekoľko dní dočká súboja, ktorý patrí medzi tie najočakávanejšie vôbec. Brno totiž privíta duel dvoch fenomenálnych thajských boxerov.

slovakia

left justify in out

Organizácia Oktagon MMA uskutoční 27. februára podujatie Underground s podtitulom „Last Man Standing“. Pôjde o tzv. pyramídový turnaj, v ktorom bude musieť víťaz zdolať počas večera až troch súperov.

 

 

Súčasťou galavečera bude aj superfight v kategórii do 77 kilogramov, ktorého súčasťou bude dvojnásobný majster sveta v thajskom boxe, Igor Daniš, ako aj žijúca legenda thajského boxu na Slovensku, Bystričan Vladimír Moravčík. Napriek tomu, že v MMA ešte zápas neabsolvoval, nie je tento svet Draculovi úplne cudzí. Absolvoval už množstvo sparingov a tak vie, čo môže od tejto zmeny očakávať.

 

Super Bowl domáceho Muay Thai. Roger vs Rafa vo finále Wimbledonu, El Clásico alebo All Blacks vs Springboks. Skrátka, čo si budeme….Šport je predovšetkým vášeň. Ako fanúšikovia túžite sledovať tie najväčšie možné bitky, ktoré sa naviac stanú možno iba raz za život. Títo dvaja sú svetové veličiny vášne, ktorej sa hovorí Muay Thai. A hoci sa ich kariéry odohrávali viac v zahraničí než doma a možno poznáte iba ich záblesky, môžete si byť istí, že celý svet uznáva ich boj a vášeň, ktorú do toho obaja za dve dekády zápasov proti tým najlepším napchali. 200 zápasov, 8 svetových titulov, dva najcennejšie, ktoré sa dajú získať. 27.2 to konečne príde a dvaja bitkári, ktorí dobyli svet, sa predvedú v zápase, ktorý bude lemovať ich kariéru. Zápas, ktorý uvidia všetci,” napísal na svoj Instagram promotér Oktagonu, Ondřej Novotný.

 

 

Formát projektu OKTAGON UNDERGOUND Last Man Standing ponúka bojovníkom ukázať svoj talent a urobiť si ešte väčšie meno, čo je v súčasnej dobe mimoriadne dôležité. Súboj dvoch ikonických bojovníkov poskytne fanúšikom niečo, na čo budú spomínať ešte veľmi dlho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies