V Číne porazili koronavírus kombináciou západnej i tradičnej medicíny, ktorá dokáže posilniť túto dôležitú oblasť človeka

NETKY.SK • 18 December 2020, 15:31 • 2 min
V Číne porazili koronavírus kombináciou západnej i tradičnej medicíny, ktorá dokáže posilniť túto dôležitú oblasť človeka

Najľudnatejšia krajina sveta, kde sa COVID-19 objavil prvýkrát, ho má pod kontrolou aj vďaka kombinovaniu rôznych medicín. Tou čínskou zvyšujú imunitu.

slovakia

left justify in out

Čínska ľudová republika je prvá, ktorá dokázala COVID-19 eliminovať, a to aj vďaka pravidelnému meraniu telesných teplôt, dokonca aj pri vychádzaní z obydlí.

 

Slovák žijúci v Šanghaji vysvetlil, ako je to v Číne so zdravotníctvom. Najľudnatejšia krajina sveta je totiž známa aj svojím alternatívnym prístupom. Jeden z mýtov hovorí, že Číňan si musí vybrať, či chce byť liečený západnou, alebo východnou medicínou.

 

 

Pavel Dvořák to však vyvracia. „Každá má svoje miesto v živote Číňanov,“ povedal vo videu s tým, že čínska tradičná medicína je tu hľadaná ako prevencia, ale aj ako rekonvalescenciu. Dodal, že sú aj špeciálne nemocnice, kde obe metódy miešajú.

 

Raz tlmočil na mieste, kde sa lokálne umŕtvovalo akupunktúrou. „Nie klasickými ihlami, ale elektrickým prúdom, keď sa vlastne pripojili také čidlá okolo operovaného miesta na špeciálne akupunktúrne body a stálym elektrickým prúdom a stimulom týchto akupunktúrnych bodov oni vlastne dokázali umŕtviť to miesto,“ povedal.

 

No pri operáciách, kde by pacient mohol zacítiť väčšiu bolesť, sú už používané aj lieky. No najviac dostáva čínska medicína priestor po operáciách, kde sa napríklad natierajú rôznymi masťami. „Ale tiež napríklad aj akupresúrou týchto bodov na tele," dodal vo videu.

 

 

„Napríklad aj pri liečbe COVID-u sa dosť veľa používala čínska medicína,“ povedal Dvořák s tým, že napríklad autorka knihy Denník Wuhanu píše, že „COVID zachránil čínsku medicínu“. 

 

Slovák žijúci v Číne dodal, že v tejto knihe sú informácie o tom, ako čísnku medicínu využili v úspešnom zvládnutí koronavírusu, keďže komunistická krajina ako prvá už dokázala COVID-19 takmer úplne poraziť, resp. maximálne eliminovať.

 

Rúška a dezinfekčné gély nájdete aj na shop.netky.sk. Prečítajte si aj o tom, čo si o zvyšovaní imunity myslia koaličný asistent a opozičný poslanec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies