Úchvatný nový vodný park Legoland sa otvorí už budúci mesiac

NETKY.SK • 22 Máj 2021, 14:3 • 2 min
Úchvatný nový vodný park Legoland sa otvorí už budúci mesiac

Už o pár týždňov sa otvorí taliansky vodný LEGOLand. Fotografie zo zábavného parku vyzerajú neuveriteľne. Bude to nový detský raj?

slovakia

left justify in out

Tento epický zábavný park v hodnote 20 miliónov eur otvorí svoje brány 15. júna a bude sa môcť pochváliť množstvom atrakcií, lenivou riekou, vedrami na pitie, toboganmi a dokonca aj piesočnatou plážou.

 

img

 

Všetko sa malo otvoriť minulý rok, ale pandémia skomplikovala situáciu. Dátum je konečne na obzore. Okrem zábavných aktivít môžu ľudia, ktorí navštívia stredisko, uviaznuť v neuveriteľnom Minilande, v ktorom sa nachádzajú drobné lego repliky slávnych pamiatok skutočného sveta. Na výrobu výtvorov bolo použitých takmer päť miliónov LEGO kociek. Toto impozantné dielo je doslova ohromujúce ohromujúce.

 

img

 

„Pri výstavbe Lego Models sa dosiahol značný pokrok, vďaka čomu bude vodný park Legoland v Gardalande skutočne jedinečný. Dvestoštyridsať modelov bolo vyrobených z troch miliónov kociek lega. Jednou z nich bude veľká a priateľská fialová chobotnica vyrobená z 258 126 kociek lega, umiestnená hneď pri vchode do aquaparku, pripravená ohromiť všetkých návštevníkov už pri ich príchode,“ uviedol Luca Marigo, obchodný a marketingový riaditeľ Gardalandu.

 

 

Pôjde o prvý vodný park Legoland v Európe, ďalšie už však existujú v Dubaji a na Floride. Web aquaparku tvrdí, že návštevníci budú mať možnosť ponoriť sa do miliónov lego kociek. „Pripravte sa na šmýkanie, špliechanie a cestu k zábave vo vodnom parku Legoland, novej atrakcii svetovej úrovne v stredisku Gardaland," láka web tejto atrakcie svojich nových návštevníkov.

 

„Zaručená zábava vo vodnom parku Legoland, kde sa môžete ponoriť do miliónov kociek lega, v mori interaktívnych vodných hier a jázd, zahrať si na veľmi farebných tobogánoch a relaxovať v rozprávkových tematických oblastiach! A malé deti môžu tiež skúmať, stavať svoje vlastné výtvory a tešiť sa na prvé vodné atrakcie vhodné pre deti,“ dodáva web.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona