Moonfall – svet má už len dva týždne na to, aby sa zachránil

NETKY.SK • 10 Január 2022, 09:53 • 2 min
Moonfall – svet má už len dva týždne na to, aby sa zachránil

Vzhľadom na to, čo sa už každý deň deje – cunami, rýchle topenie ľadovcov, zemetrasenia, záplavy – hovoriť o konci sveta ako o sci-fi, je poriadna odvaha. Napriek tomu tu ešte malá rezerva na science fiction zostala.

slovakia

left justify in out

Do nej siahol majster blockbusterov, režisér Roland Emmerich. Po hitoch Deň nezávislosti a Deň po tom prichádza s titulom Moonfall. Pri jeho tvorbe sa spojili USA, Veľká Británia a Čína, aby spolu s režisérom zamerali svoj pohľad na Mesiac, ktorý vraj nie je tým, čím sa zdá...

 

img

 

Svet, ktorý stojí kvôli sebeckosti ľudí už tak na pokraji záhuby, zmietajú ním všetky možné živly, ohrozí Mesiac. Nejaká záhadná sila ho vytlačí z obežnej dráhy okolo Zeme a pošle ho na kolízny kurz, aby ukončila život, taký ako ho poznáme. Do dopadu, ako to už v akčných trileroch býva, zostávajú krátky čas, v tomto prípade dva týždne. 

 

Kto nás zachráni?

 

img

 

Nuž, môžeme povedať, že veľmi hviezdna zostava.

Manažérka NASA, abývalá astronautka Jo Fowlerová (Halle Berry) je presvedčená, že pozná kľúč k záchrane ľudstva. Veria jej len dvaja ľudia, a to kozmonaut Brian Harper (Patrick Wilson) a konšpiračný teoretik KC Houseman (John Bradley).  Títo nepravdepodobní hrdinovia sa vydajú na svoju poslednú misiu do vesmíru a zanechávajú za sebou všetkých, ktorých milujú, len aby zistili, že náš Mesiac nie je tým, čím sa zdá. Ako ich misia dopadne, sa dozviete v kinách už 3. februára.

 

Trailer k filmu si môžete pozrieť tu:

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies