Vodič chcel zamaskovať alkohol v dychu, vyriešil to vskutku neuveriteľne!

NETKY.SK • 1 Apríl 2019, 13:33 • 2 min
Vodič chcel zamaskovať alkohol v dychu, vyriešil to vskutku neuveriteľne!

Polícia v Južnej Karolíne nemohla uveriť vlastným očiam po tom, čo zastavila istého šoféra.

slovakia

left justify in out

Jeden by neuveril tomu, s čím všetkým sa polícia na cestách môže stretnúť. Za všetko hovorí prípad z americkej Južnej Karolíny, kde sa meno Efrena Mencia-Ramireza bude skloňovať ešte veľmi dlho.

 

Policajná hliadky si všimla, že po ceste sa pohybuje podozrivé vozidlo. Auto prechádzalo z pruhu do pruhu, vodič nebol schopný udržať smer jazdy, čím ohrozoval ostatných. Muži zákona neváhali a okamžite za ním vyštartovali, aby skontrolovali, o čo sa jedná. Ich podozrenie na alkohol za volantom sa potvrdilo. To ale nie je zďaleka všetko!

 

Po tom, ako 49-ročného šoféra odstavili, zbadali, že medzi nohami drží plechovku s pivom a ďalších 9 prázdnych „zdobí“ interiér jeho auta. Okrem toho si ale všimli aj niečo, čomu len ťažko uveriť. Keď Ramirez políciu zočil a uvedomil si, že by mohol mať problém, priamo do úst si aplikoval deodorant, čím chcel obalamutiť alkoholtester, aby „nenafúkal“. Neuvedomil si však, že aj samotný deodorant alkohol obsahuje, takže si veľmi nepomohol. Okrem toho, alkohol v dychu po vypití desiatich pív by zakryl len veľmi ťažko.

 

img

 

Aby toho nebolo málo, polícia pri kontrole zistila, že vynaliezavý vodič má nielen neplatný vodičský preukaz, ale navyše nezaplatil ani poistku na svoje vozidlo. A tak nezodpovedného šoféra s „vyvoňaným“ dychom zatkli a vzali na policajnú stanicu, kde sa, samozrejme, potvrdilo, že alkohol pred jazdou pil. Ramirez bude teraz čeliť hneď niekoľkým obvineniam.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies