Multilingválny audiosprievodca by mal zatraktívniť prehliadku Trenčianskeho hradu

NETKY.SK • 14 Jún 2023, 16:00 • 2 min
Multilingválny audiosprievodca by mal zatraktívniť prehliadku Trenčianskeho hradu

TRENČÍN - Prehliadku Trenčianskeho hradu má zatraktívniť mobilná aplikácia - multilingválny audiosprievodca Trenčianskym hradom. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnilo Trenčianske múzeum v Trenčíne vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky je zhotovenie a dodanie diela Multimediálna miestnosť na Trenčianskom hrade. Celková predpokladaná hodnota zákazky je viac ako 13.000 eur, financovaná bude prostredníctvom Integrovaného regionálneho operačného programu.

 

"Mobilná aplikácia určená návštevníkom Trenčianskeho hradu ponúkne desať bodov (zastávok) v rámci interiérov aj exteriérov hradu. Ku každej zastávke bude vytvorený unikátny obsah v podobe textov, videí, audionahrávok, kvízov a vo vybraných troch zastávkach aj 3D model," informuje Trenčianske múzeum v Trenčíne. Lehota na predkladanie ponúk je do 23. júna, pri výbere použijú elektronickú aukciu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies