Modrič predĺži zmluvu s Realom Madrid až do roku...

NETKY.SK • 22 Február 2019, 13:34 • 2 min
Modrič predĺži zmluvu s Realom Madrid až do roku...

MADRID - Aktuálne najlepší svetový futbalista, Chorvát Luka Modrič, bude za španielsky klub Real Madrid hrávať minimálne do konca sezóny 2020/2021.

slovakia

left justify in out

Ako referuje tamojší denník Marca, vicemajster sveta z vlaňajšieho "mundialu" v Rusku sa s funkcionármi "bieleho baletu" dohodol na spolupráci do 30. júna 2021. Držiteľ Zlatej lopty tak pobudne v Madride až do svojich 36 rokov a definitívne tým ukončí akékoľvek úvahy o možnom odchode po skončení tejto sezóny.

Pred začiatkom tohto ročníka sa v médiách niekoľko týždňov špekulovalo o Modričovom odchode do milánskeho Interu. Skúsený "špílmacher" však neskôr vyhlásil, že na odchod z Madridu nepomýšľa. Milánčania tak v ostatných týždňoch obrátili pozornosť na jeho spoluhráča z reprezentácie - záložníka FC Barcelona Ivana Rakitiča.

 

Modrič hráva za Real Madrid od roku 2012, keď prišiel z anglického Tottenhamu Hotspur. Odvtedy s mužstvom "Los Blancos" získal 15 trofejí vrátane štyroch prvenstiev v Lige majstrov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies