Mladý vodič včera pod vplyvom alkoholu v úseku diaľnice D1 Beharovce smer Prešov narazil do dopravného značenia

NETKY.SK • 2 Január 2024, 13:30 • 2 min
Mladý vodič včera pod vplyvom alkoholu v úseku diaľnice D1 Beharovce smer Prešov narazil do dopravného značenia

BEHAROVCE / PREŠOV - Vodič (23) z okresu Spišská Nová Ves včera ráno narazil do dopravného značenia na diaľnici s hodnotou alkoholu v dychu nad 2,1 promile. Škoda na bezpečnostnom zariadení bola vyčíslená na minimálne 500,-Eur.

slovakia

left justify in out

23 ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves včera (01.01.2024) ráno viedol osobné vozidlo po úseku diaľnice D1 Beharovce smer Prešov, pričom narazil do prenosného dopravného značenia. Policajná hliadka vodiča na mieste podrobila kontrole, okrem iného bol podrobený aj dychovej skúške, výsledok presiahol hodnotu 2,1 promile! Škoda na bezpečnostnom zariadení bola vyčíslená na minimálne 500,-Eur. Vodič bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov bolo 23 ročnému vodičovi vznesené obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Polícia SR - Prešovský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies