Polícia obvinila 55-ročného muža z Čachtíc, do bezvedomia zbil svoju družku

NETKY.SK • 2 Január 2023, 13:46 • 2 min
Polícia obvinila 55-ročného muža z Čachtíc, do bezvedomia zbil svoju družku

ČACHTICE - Policajný vyšetrovateľ z Nového Mesta nad Váhom obvinil 55-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví. Fyzicky napadol svoju 47-ročnú družku. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková.

slovakia

left justify in out

Obvinený podľa nej v rodinnom dome v obci Čachtice po predchádzajúcej slovnej hádke družku niekoľkokrát udrel otvorenou dlaňou do tváre, chytil ju pod krk, sotil ju do steny a následne ju začal päsťami udierať do hlavy, chrbta a celého tela. "Poškodená následkom úderov upadla do bezvedomia. Previezli ju do Fakultnej nemocnice v Trenčíne s ťažkou ujmou na zdraví v hlbokom bezvedomí a početnými povrchovými poraneniami," doplnila hovorkyňa. Obvinenému mužovi policajti obmedzili osobnú slobodu a umiestnili ho v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného, sudca sa s návrhom stotožnil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona