Mladíci sexovali na balkóne luxusného hotela: Spadli zo šiesteho poschodia, boli na mieste mŕtvi!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 18:53 • 2 min
Mladíci sexovali na balkóne luxusného hotela: Spadli zo šiesteho poschodia, boli na mieste mŕtvi!

LONDÝN – Radovánky skončili obrovskou tragédiou! Dva mladé životy vyhasli na chodníku pred luxusným londýnskym hotelom Knights Tower. Mladá dvojica sexovala na balkóne a spadli zo šiesteho poschodia.

slovakia

left justify in out

Partia tínedžerov bola ubytovaná v luxusnom hoteli Knights Tower v Londýne. Boli to študenti zo školy Bellerbys College, kde sa ročné školné pohybuje okolo 21-tisíc libier. Na izbách si spravili obrovskú párty, kde alkohol tiekol prúdom. Anastasia Tutik (19) sa spolu s neznámym osemnásťročným mladíkom vybrala na balkón. Kde si to začali rozdávať.

 

„Chlapec zdvihol to dievča a položil si ju na zábradlie. Už na prvý pohľad to vyzeralo veľmi nebezpečne,“ prezradil polícii svedok tragickej nehody Samson Oguntayo (32). „Na chvíľu sa vrátili do izby, ale potom opäť vyšli na balkón, kde pokračovali v styku. Ľudia robia na balkóne všelijaké veci a myslel som si, že sa opäť vrátia naspäť do izby. To, že ich uvidím padať na zem bola posledná vec, ktorú by som čakal. Zmohol som sa iba na krik,“ dodal Oguntayo, ktorý bežal k mladíkom a našiel ich ležať v kaluži krvi.

 

img

 

Oguntayo ihneď zavolal záchranku, ktorá však konštatovala iba smrť. Chlapca ešte neidentifikoval. Nepoznal ho ani Anastasiin spolužiak Alfonso z Mexika. „Stretli sa na párty. Ona sa páčila jemu, on sa páčil jej, a tak išli na balkón,“ opísal Alfonso stretnutie neznámeho chlapca s Anastasiou.

 

„Anastasia bola veľmi pekná – chudá, blond vlasy a zelené oči. Bola však aj veľmi inteligentná. Patrila medzi najlepších študentov v ročníku,“ opísal Alfonso nebohú Anastasiu.

 

img

 

Anastasia pochádza z Ruska a jej rodičia sú údajne na ceste do Londýna.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies