Šachtar Doneck má možnosť vrátiť sa na štadión v Charkove

NETKY.SK • 14 Január 2019, 16:11 • 2 min
Šachtar Doneck má možnosť vrátiť sa na štadión v Charkove

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) povolí ukrajinskému klubu Šachtaru Doneck hrať medzinárodné zápasy na jeho zvyčajnom domácom štadióne v Charkove. Rozhodla sa tak po tom, ako sa situácia upokojuje a dokonca v pohraničných oblastiach krajiny už neplatí ani stanné právo.

slovakia

left justify in out

Šachtar musel presunúť svoj posledný domáci duel v Lige majstrov s francúzskym Olympique Lyon (1:1) z Charkova do Kyjeva. Ukrajinský prezident Petro Porošenko totiž koncom novembra vyhlásil v niektorých oblastiach krajiny stanné právo. takéto radikálne rozhodnutie urobil po incidente ruských a ukrajinských lodí v Kerčskom prielive.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МОСТ ПОСТРОЕН - ЕДЕМ В КРЫМ!!! Мост через Керченский пролив открыт. Теперь в Крым можно легко добраться на автомобиле. Готовы разместить туристов в лучших пансионатах и отелях на полуострове по лучшей цене! А также обеспечить трансферы и интереснейшие экскурсии ! 😉😉 ПО ВОПРОСАМ ПРИОБРЕТЕНИЯ ТУРА ПИШИТЕ НАМ! 📸 @krymsky_bridge #крым #крымскиймост #крымскиеканикулы #крым2018 #ялта #ялтаинтурист #алушта #алупка #симеиз2016 #кореиз #гурзуф #севастополь #форос #никита #массандра #travelling #travelgram #travel #travelguide #travelholic #traveladdict #путешествия #путешествияпороссии

Príspevok, ktorý zdieľa Leisure Travel Curiosity (@ltc_club),

Kerčský záliv

 

Klub tak môže odohrať 14. februára stretnutie Európskej ligy s nemeckým Eintrachtom Frankfurt na štadióne v Charkove. Tam sa Šachtar presťahoval, keďže Doneck už od roku 2014 ovládajú separatisti. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚽️ #football #stadiummetalist #shakhtar #kharkov

Príspevok, ktorý zdieľa Виктория Лиссина (@viktoria_lissina),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies