Ministerstvo zdravotníctva má novú hlavnú odborníčku pre všeobecné lekárstvo

NETKY.SK • 27 September 2019, 11:43 • 2 min
Ministerstvo zdravotníctva má novú hlavnú odborníčku pre všeobecné lekárstvo

BRATISLAVA - Hlavnou odborníčkou ministerstva zdravotníctva pre všeobecné lekárstvo pre dospelých sa stala Adriana Šimková, informuje o tom Zväz ambulantných poskytovateľov (ZAP) v tlačovej správe.

slovakia

left justify in out

"S účinnosťou od 1. septembra 2019 vymenovala ministerka zdravotníctva SR Andrea Kalavská do funkcie hlavnej odborníčky pre odbor všeobecné lekárstvo Adrianu Šimkovú," píše sa v správe.

Ako uviedol ZAP, s potešením prijal informáciu, že práve členka Správnej rady ZAP za segment všeobecného lekárstva pre dospelých Adriana Šimková, bola vymenovaná do funkcie hlavnej odborníčky ministerstva zdravotníctva pre odbor všeobecné lekárstvo.

 

img

Andrea Kalavská

 

"ZAP želá Adriane Šimkovej veľa odhodlania, entuziazmu a síl pri napĺňaní úloh a cieľov, ktoré sú s výkonom tejto funkcie spojené. Veríme, že sa jej podarí v mene všetkých všeobecných lekárov na Slovensku presadzovať a realizovať nevyhnutné a potrebné opatrenia za účelom udržania kontinuálnej dostupnosti kvalitnej primárnej všeobecnej zdravotnej starostlivosti pre našich pacientov," konštatoval zväz.

Predchádzajúcou hlavnou odborníčkou ministerstva zdravotníctva pre všeobecné lekárstvo bola Jana Bendová, ktorá na tomto poste skončila k začiatku augusta. Funkcie sa vzdala a ako dôvod uviedla pracovnú vyťaženosť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies