REPORTÁŽ: „Muži sa ma boja, ale keď ma spoznajú zistia, že som veľmi priateľská“, hovorí Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu v exkluzívnom rozhovore!

NETKY.SK • 27 August 2020, 14:00 • 2 min
REPORTÁŽ: „Muži sa ma boja, ale keď ma spoznajú zistia, že som veľmi priateľská“, hovorí Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu v exkluzívnom rozhovore!

Krásna, múdra a ambiciózna. Taká je čerstvá Miss Slovensko Leona Novoberdaliu. Okrem toho je vzdelaná, dokonale ovláda angličtinu i francúzštinu a pracuje vo finančníctve. Miluje šport a to tak intenzívne, že sa pripravuje na náročnú triatlonovú súťaž Ironman. Okrem športu považuje za dôležitú starostlivosť o pleť a nikdy nepohrdne dobrou maskou. Rada spolupracuje s mužmi, ktorí sa jej trochu boja. Ale keď ju spoznajú, zistia, že je veľmi priateľská. Presne taká, ako v exkluzívnom rozhovore pre Netky.sk!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Jubilejný 25. ročník prestížnej a na Slovensku najdlhšie vysielanej súťaže krásy Miss Slovensko vyvrcholil galavečerom, ktorý bol plný krásnych žien, úžasných modelov, skvelých speváckych vystúpení a zábavy. Kvôli korona kríze sa síce konal bez divákov, ale nádherné finalistky si ho aj tak užili. Kráľovnou krásy pre rok 2020 sa stala Leona Novoberdaliu z Bratislavy. 

 

„Pochádzam z Bratislavy a môj otec tu žije tiež už vyše 30 rokov. Ale práve z otcovej strany mám balkánsky pôvod. Ten sa prejavuje v temperamente, ľudia v mojom okolí tvrdia, že som taký živel,“ prezradila krásna Leona.

 

Leona je aktívna už od detstva. Venovala sa krasokorčuľovaniu, baletu či športovej gymnastike. Súťažila vo fitness a obstála by aj pri partičke tenisu, no pre problémy s chrbticou sa ho musela vzdať. Od 15-tich rokov sa tak venuje joge a plávaniu. V minulosti pomáhala ako dobrovoľníčka v Červenom kríži a Klube Detskej Nádeje. 23-ročná Bratislavčanka je absolventkou politickej ekonómie na King´s College London. V súčasnosti pracuje pre investičnú spoločnosť a venuje sa modelingu. 

 

„Súťaž Miss Slovensko už dávno nie je o mierach a váhe, ale o zdravom vzhľade. Ja osobne si myslím, že každá žena s dobrým srdcom je krásna. Budúcnosť patrí ľuďom, ktorí využívajú nové výzvy a skúšajú nové veci," tvrdí Leona Novoberdaliu.  

 

Viac nám Miss Slovensko prezradila v exkluzívnom rozhovore, pozrite si video.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies