Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s kultúrnym podujatím „LOVESTREAM“ dopravné a bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 15 August 2023, 10:00 • 2 min
Bratislavská polícia pripravuje v súvislosti s kultúrnym podujatím „LOVESTREAM“ dopravné a bezpečnostné opatrenia

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave bude spolupôsobiť pri ochrane verejného poriadku a dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky v súvislosti s pripravovaným verejným kultúrnym podujatím „LOVESTREAM“, ktoré sa uskutoční v priebehu tohto víkendu ( piatok 18.08.2023 – nedeľa 20.08.2023) na území starého letiska vo Vajnoroch.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s týmto podujatím bol spracovaný plán organizácie dopravy a žiadame vodičov, aby rešpektovali prenosné dopravné značenie ako aj pokyny policajtov.
Krajský dopravný inšpektorát KR PZ v Bratislave upozorňuje vodičov na obojsmerné uzávery ulíc pre tranzitnú dopravu v okolí podujatia v piatok až nedeľu v čase od 18:00 h – 24:00 h  z dôvodu predpokladaného vysokého počtu vozidiel vchádzajúcich a vychádzajúcich na a z dočasných parkovacích a odstavných plôch, a taktiež zabezpečenia prejazdnosti miestnych komunikácií a to:
-           od križovatky ulice Pri starom letisku po okružnú križovatku pred Vajnorským nadjazdom. Trasa obchádzky je stanovená po Príjazdnej ulici obojsmerne,
-           od Rybničnej ulice po okružnú križovatku pred Vajnorským nadjazdom. Trasa obchádzky je stanovená od križovatky cesty I/61 s miestnou komunikáciou Pri mlyne cez križovatku cesty Pri mlyne s cestou III. triedy Roľnícka ulica a následne po Rybničnej ulici smer Bratislava - Rača obojsmerne.

Vjazd na uzatvorené úseky z oboch strán bude povolený iba návštevníkom verejného podujatia Lovestream Festival 2023, verejnej autobusovej doprave, vozidlám s povolením organizátora verejného podujatia Lovestream Festival 2023, označené motorové vozidlá prevážajúce osobu so zdravotným postihnutím.
 
Vyzývame vodičov, ktorých cieľom nie je kultúrne podujatie a uvedený úsek chcú využiť len na prejazd, odporúčame využiť alternatívne trasy mimo mestskú časť Vajnory.
 
Účastníkom kultúrneho podujatia bude k dispozícií posilnená kyvadlová autobusová doprava  a železničná doprava do mestskej časti Vajnory zabezpečená organizátorom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies