Meghan predstavila novú módnu kolekciu pre dámy z ťažších sociálnych pomerov

NETKY.SK • 12 September 2019, 20:0 • 2 min
Meghan predstavila novú módnu kolekciu pre dámy z ťažších sociálnych pomerov

LONDÝN - Manželka britského princa Harryho a vojvodkyňa zo Sussexu Meghan uviedla v dnešných hodinách do života líniu oblečenia pre britskú charitatívnu organizáciu Smart Works, ktorá pomáha nezamestnaným ženám nájsť si prácu.

slovakia

left justify in out

Meghan sa zúčastnila na recepcii v londýnskom obchodnom dome patriacom do siete John Lewis, kde modelky predviedli kolekciu oblečenia vhodného do práce a tiež doplnky, ktoré Meghan vytvorila spolu s módnou návrhárkou a priateľkou Mishou Nonoo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sussex Royal via Instagram Stories.

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle Brasil 🎗 (@marklecombr),

 

Líniu oblečenia tvorí odev do práce ako sako, praktická väčšia taška a nohavice. Predstavenie tejto línie oblečenia sa uskutočnilo deň pred začiatkom Londýnskeho týždňa módy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fashion Friday in the Smart Works Dressing Room ✨ . At Smart Works, we see every day how fashion has the power to make a woman feel empowered, helping her to present the best version of herself when it really counts. . Our dressing room is always full of special moments, and it was a particularly wonderful day this week when our incredible Patron, Jane Shepherdson CBE, volunteered her time as a stylist in our North London HQ. . Along with our Thursday volunteer dresser Clare, Jane helped clients like Lauren and Zara to find perfect pieces for their upcoming interviews, before their sessions with an interview coach. . As a leading figure in fashion and retail, it was a pleasure to have Jane’s knowledge and expertise in our dressing room, and we are so grateful for her support and kindness towards our clients. . #FashionFriday #SmartWorks #FashionasaForceForGood

Príspevok, ktorý zdieľa Smart Works (@smartworkscharity),

 

Kolekcia oblečenia s názvom Smart Set má podporiť ciele charity Smart Works. Meghan, členka kráľovskej rodiny, je patrónkou tejto charity, ktorá poskytuje ženám školenia a oblečenie na pracovné pohovory. "Sme ženy a je to naša stopercentná povinnosť: podporovať a povzbudzovať sa navzájom," vyjadrila sa vojvodkyňa zo Sussexu.

 

 

Recepcia bola jedným z prvých oficiálnych podujatí, na ktorých sa manželka princa Harryho zúčastnila po májovom pôrode ich syna Archieho.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona