Maršáleková bola v Maribore podporiť Slovenky

NETKY.SK • 23 Február 2015, 15:54 • 2 min
Maršáleková bola v Maribore podporiť Slovenky

MARIBOR - Monika Maršáleková mala byť od novembrovej mimoriadnej členskej schôdze predsedníčkou Úseku alpských disciplín Slovenskej lyžiarskej asociácie.

slovakia

left justify in out

Keďže staré vedenie ÚAD SLA na čele s Marinom Mersichom výsledky schôdze z právneho hľadiska doteraz neakceptovalo, Maršáleková reálne nemá právomoc zastupovať SLA navonok. To jej však neprekáža v ochote pomáhať slovenskému alpskému lyžovaniu rôznym spôsobom. V sobotu sa objavila v slovinskom Maribore, kde o deň neskôr Veronika Velez-Zuzulová vybojovala skvelé 2. miesto v slalome Svetového pohára.

 

"Bola som tam s rodinou takpovediac ako fanúšik za vlastné peniaze, aby som trochu podporila Veroniku Velez-Zuzulovú aj Peťu Vlhovú. Keďže žiadny funkcionár SLA si nenašiel cestu na takéto veľké preteky, prišla som sa na vlastné oči presvedčiť, ako to tam vyzerá. Na budúci rok by sme mali mať na Slovensku Svetový pohár a nezaškodí pozrieť sa, ako to robia Slovinci. Myslím si, že to organizačne zvládli veľmi dobre,“ uviedla Maršáleková pre agentúru SITA. Veľmi sa potešila druhému miestu Veroniky Velez-Zuzulovej. "Približne viem, čím všetkým si v tejto aj minulej sezóne prešla, preto jej to veľmi prajem. Navyše, mala z toho veľkú radosť aj moja dcéra, ktorá skončila v sobotu rovnako druhá na žiackych pretekoch na Donovaloch. Bol to pre ňu veľký zážitok,“ povedala Maršáleková. 

 

Pozitívne sa vyjadrila aj o Petre Vlhovej, ktorá slalom v Maribore nedokončila po chybe v 2. kole. "Veľmi som jej to priala, mala to dobre rozbehnuté. Verím, že v budúcnosti bude mať ešte veľa príležitostí ukázať, že je dobrá slalomárka. Pozitívnych príkladov pre deti potrebujeme čo najviac,“ dodala Maršáleková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies