Manželský online REFRESH prináša inšpiráciu pre slovenské páry

NETKY.SK • 8 Január 2024, 07:28 • 2 min
Manželský online REFRESH prináša inšpiráciu pre slovenské páry

Hravým spôsobom sa bude udržiavať motivácia v plnení aktivít, ktorých výsledkom bude okrem významnej investície do vzťahu aj zapojenie do zlosovania o hodnotné záverečné výhry.

slovakia

left justify in out

Dva spriatelené páry od 15. januára 2024 pripravili online manželský REFRESH, informuje www.manzelskyrefresh.sk.

REFRESH je 4-týždňový program pre manželské páry, ktorý prináša inšpiráciu v podobe praktických aktivít s cieľom oživiť a posilniť vzťah. Odohráva sa u vás doma, je bezplatný a vy sami môžete určovať jeho intenzitu.

Autormi a organizátormi projektu sú manželské páry, Petr a Pavlína Hechtbergerovci (Žilina) a Samo a Janine Lachovci (Bratislava). Oba páry sú viac ako 25 rokov v manželstve a majú 3 dospelých synov. Do tohto dobrovoľníckeho projektu vkladajú svoje vlastné finančné zdroje, energiu a čas, lebo veria, že dobré manželstvo je výsledkom zámernej investície do vzťahu a chcú to zdieľať aj s inými.

Účastníci si môžu vybrať oblasť, ktorej sa budú primárne venovať: Priateľstvo, Komunikácia, Sex & Romantika alebo Duchovný život. Ak si niekto oblasť nebude vedieť vybrať, pripravená je pomôcka vo forme testu.

Každý týždeň je pripravené zmysluplné a obohacujúce úlohy, ktoré sú navrhnuté tak, aby harmonicky zapadali do každodenného života a poskytli príležitosť na vzájomné spoznávanie sa a nápaditý rozvoj vzťahu, dodávajú organizátori.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Ilustračné foto. (www.manzelskyrefresh.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies