HBO začalo s výrobou prequelu Game Of Thrones

NETKY.SK • 28 Apríl 2021, 12:17 • 2 min
HBO začalo s výrobou prequelu Game Of Thrones

Oficiálny profil pripravovaného seriálu na Twitteri ukazuje zábery, ktoré potvrdzujú začiatok výroby seriálu House of the Dragon.

slovakia

left justify in out

Na príspevkoch je vidno hviezdy ako Paddy Considine, Steve Toussaint, Emma D'Arcy či Matt Smith ako pravdepodobne čítajú scenáre k seriálu. Ten sa bude odohrávať tri storočia pred udalosťami, ktoré sme videli v sérii Game of Thrones. Príbeh sa bude venovať predovšetkým rodu Targaryenovcov.

 

Príbeh bude postavený na knižnej novele Georgea R. R. Martin z roku 2018, ktorá nesie názov Fire & Blood. Na seriáli bude okrem autora knihy pracovať aj Miguel Sapochnik and Ryan J. Condal. 

 

Fanúšikovia pôvodnej série budú vedieť, že rodina Targaryenovcov sa pravdepodobne zapletie do krutej občianskej vojny. Snímky z čítania si môžete pozrieť na odkazoch nižšie. 

 

House Of The Dragon je jedným z mnohých projektov spojených s Game Of Thrones, ktoré HBO pripravuje. 
 

 

 


 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies