Manchester City sa dohodol na podpise zmluvy s Kovačičom z Chelsea

NETKY.SK • 21 Jún 2023, 16:30 • 2 min
Manchester City sa dohodol na podpise zmluvy s Kovačičom z Chelsea

LONDÝN - Anglický futbalový klub Manchester City sa dohodol s Chelseou Londýn na podpise zmluvy so stredopoliarom Mateom Kovačičom za 30 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový klub Manchester City sa dohodol s Chelseou Londýn na podpise zmluvy so stredopoliarom Mateom Kovačičom za 30 miliónov libier. Informovala o tom agentúra AFP.

 

Citizens majú za 29-ročného chorvátskeho reprezentanta zaplatiť 25 miliónov libier a ďalších 5 miliónov za ďalšie poplatky. Kovačič prišiel do Chelsea z Realu Madrid v roku 2018, pôvodne na hosťovanie. S londýnskym tímom má podpísanú zmluvu do budúceho roka. Stredopoliar by sa mal stať prvou posilou City v letnom prestupovom období. Trénerovi Pepovi Guardiolovi poskytne viac možností v strede poľa, keďže budúcnosť kapitána Ilkaya Gündoaana je neistá. Nemecký reprezentant má zmluvu do konca júna a zatiaľ sa nedohodol na nových podmienkach.

 

Kovačič vyhral s Realom trikrát Ligu majstrov a raz s Chelsea. Na Stamford Bridge nebude v budúcej sezóne pôsobiť ani N'Golo Kante, ktorý prestúpil do saudskoarabského klubu Al Ittihad a do rovnakej ligy mieri aj Hakim Ziyech, ktorý by mal hrať za Al-Nasr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies