MAMMAL League: Majstrovstvá Slovenska MMA – Noc Gladiátorov sa uskutoční už v sobotu 24. júna vo Veľkom Krtíši!

NETKY.SK • 22 Jún 2023, 17:30 • 2 min
MAMMAL League: Majstrovstvá Slovenska MMA – Noc Gladiátorov sa uskutoční už v sobotu 24. júna vo Veľkom Krtíši!

VEĽKÝ KRTÍŠ - Blíži sa neobyčajná udalosť pre všetkých fanúšikov MMA. MAMMAL League nám prináša vrcholný zápasový večer, Majstrovstvá Slovenska MMA – Noc Gladiátorov, ktoré sa uskutočnia 24. júna 2023 vo Veľkom Krtíši.

slovakia

left justify in out

Posledné ligové kolo MAMMAL Ligy prinesie nezabudnuteľné súboje, keď sa kluby budú biť o posledné body do tabuľky. Prvé tri kluby získajú cenný pohár ligy MAMMAL, ktorý ocení ich vynikajúce výkony a oddanosť.

 

Na tejto prestížnej udalosti uvidíme reprezentantov Slovenska, Česka a Rakúska, ktorí prídu ukázať svoje bojové umenie a bojovať za slávu svojej krajiny. Okrem toho budeme mať tú česť vidieť vzostup nových talentov profesionálneho MMA kolotoča. Pre niektorých z nich bude toto podujatie posledným v amatérskej kariére, zatiaľ čo pre iných bude začiatkom ich bojového dobrodružstva. Nechýbať nebudú ani súboje v detkých kategóriách v rámci MAMMAL Kids, kde mladé nádeje ukážu svoje schopnosti a bojovú vášeň.

 

Program sa rozbehne o 15:00 a zápasy sa budú tiahnuť až do večera, prinášajúc vzrušenie a napätie pre každého prítomného diváka. Nechýbajte na tomto športovom špeciále a príďte osobne do Veľkého Krtíša, aby ste podporili nielen organizáciu MAMMAL League, ale aj všetkých odvážnych zápasníkov, ktorí vzdajú maximum v bojoch na život a na smrť. Ak sa nemôžete zúčastniť osobne, nezmeškajte naše aktualizácie na sociálnych sieťach, kde vám prinesieme živé prenosy, zaujímavé momenty a exkluzívne rozhovory.

 

img

 

Príďte a zažite s nami ten pravý adrenalin a vášeň MMA. MAMMAL League: Majstrovstvá Slovenska MMA – Noc Gladiátorov vás čaká!

Mená ako Linek, Žemla, Račák, Veselovský, Kováč, Neštrák a mnoho ďalších sú synonymom vysoko kvalitného MMA. Ich bojová odvaha a technické zručnosti prinášajú tú správnu váhu do zápasového kolotoča.

 

img

 

Navyše, sú tu aj nové vychádzajúce hviezdy amatérskeho MMA, ako Garaj, Matzke, Kuzan, Mlynček, Harant, Křen a mnoho ďalších. Títo talentovaní bojovníci ukazujú svoj potenciál a sú pripravení ukázať svetu, čo dokážu. Nezabúdajme ani na ženské hviezdy, ako Veselá a Erdélyiová, ktoré lámu stereotypy a prinášajú svoju silu a odhodlanie do každého zápasu. Ich prítomnosť v ringu je dôkazom toho, že ženy majú svoje miesto v svete MMA. S týmito talentovanými bojovníkmi a bojovníčkami na palube môžeme očakávať vysokú úroveň MMA a nekompromisné súboje, ktoré nás nenechajú chladnými. Príďte a podporujte týchto skvelých športovcov na Majstrovstvách Slovenska MMA – Noc Gladiátorov vo Veľkom Krtíši dňa 24.6.2023. Buďte svedkami ich bojového umenia a presvedčte sa sami, že MMA je športom plným vášne, zručností a nezdolnosti.

 

video z minulých majstrovstiev MAMMAL League




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies