Výherca jackpotu približne 64 miliónov eur stále neznámy, termín prepadnutia je za rohom

NETKY.SK • 14 August 2020, 11:19 • 2 min
Výherca jackpotu približne 64 miliónov eur stále neznámy, termín prepadnutia je za rohom

Pravdepodobnosť, že sa na vás usmeje šťastie a vyhráte v lotérii 58 miliónov libier (64 178 460 eur) nie je moc vysoká. V marci tohto roku sa to napriek tomu podarilo tajomnému výhercovi, ktorý si vsadil v lotérii EuroMillions v Škótsku. Ani skoro pol roka po žrebovaní sa ale o peniaze nikto neprihlásil.

slovakia

left justify in out

Necelých 58 miliónov libier čaká na nového majiteľa od marcového žrebovania. Jedinou známou informáciou o výhernom tikete je miesto, kde bol vsadený - v škótskom grófstve Ayrshire.

 

U podobne vysokých výhier sa občas stáva, že sa výherca najskôr snaží s výhrou psychicky vyrovnať, ujasniť si priority a až potom sa dostaví pre rozprávkovú výhru. Pri tomto tikete však ostávajú už len posledné štyri týždne. V prípade, že by si výherca pre peniaze do tej doby neprišiel, jackpot prepadne.

 

Zástupcovia lotériovej spoločnosti by si ale taký scenár nepriali. "Nemôžeme sa dočkať, až spoznáme nového výhercu. Apelujeme na všetkých, ktorí si v danej oblasti stavili, aby skontrolovali svoje tikety," uviedol Andy Carter z National Lottery, ktorá konkrétne lotériu prevádzkuje.

 

 

Pokiaľ si niekto pre peniaze skutočne príde, razom sa katapultuje medzi smotánku, aspoň, čo sa hodnoty majetku týka.

 

Podobne bohatý je napríklad herec Daniel Radcliffe, predstaviteľ Harryho Pottera. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona