V Prešove na Silvestra horeli okrem prskaviek plastové kontajnerové nádoby i osobné auto

NETKY.SK • 2 Január 2024, 15:30 • 2 min
V Prešove na Silvestra horeli okrem prskaviek plastové kontajnerové nádoby i osobné auto

PREŠOV - Doposiaľ neznámy vandal založil v nedeľu (31. 12. 2023) požiar na Ul. Vihorlatskej v Prešove, ktorý poškodil šestnásť plastových kontajnerových nádob a osobný automobil. Škoda presiahla minimálne 6.000,- Eur. Polícia vedie v súvislosti s týmto prípadom trestné stíhanie.

slovakia

left justify in out

Polícia v Prešove poslednú hodinu minulého roku prijala na linku 158 oznámenie o požiari na Ul. Vihorlatskej. Neznámy páchateľ založil požiar, ktorým poškodil šesť plastových kontajnerových nádob a jednu plastovú nádobu na bio odpad. Požiar do značnej miery poškodil aj osobné motorové vozidlo stojace vedľa kontajnerov.

 

Mestu Prešov vznikla znehodnotením kontajnerov škoda vo výške minimálne 1.000,- Eurmajiteľovi auta vznikla škoda vo výške cca 5.000,-Eur. Aj v tomto prípade je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovanie cudzej veci.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Polícia SR - Prešovský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies