Mak po šlágri s Olympiakosom: Arbiter nás k ničomu nepustil

NETKY.SK • 8 Február 2016, 09:45 • 2 min
Mak po šlágri s Olympiakosom: Arbiter nás k ničomu nepustil

ATÉNY - Grécky futbalový klub PAOK Solún neuspel v nedeľňajšom stretnutí 21. kola tamojšej najvyššej súťaže na trávniku Olympiakosu Pireus, ktorému podľahol tesne 0:1.

slovakia

left justify in out

Solúnčania nezvíťazili vo štvrtom ligovom dueli v rade a patrí im priebežná štvrtá pozícia (34 bodov). Olympiakos je suverénom tejto sezóny, na čele tabuľky (61) má devätnásťbodový náskok pred AEK Atény.

 

Do duelu zasiahli obaja Slováci z kádra PAOK-u. Róbert Mak odohral celý zápas, Erik Sabo posilnil ofenzívu tímu Igora Tudora v 81. min. "Bolo to derby a tomu zodpovedala aj skvelá atmosféra," vyhlásil Mak prostredníctvom oficiálnej stránky.

 

"Domáci začali lepšie a už v úvode zápasu sa ujali vedenia. Postupom času sme začali dominovať na ihrisku my. Hrali sme pekne, no škoda, že sme sa si nevypracovali väčšie šance, mali sme iba náznaky," doplnil 24-ročný bratislavský rodák. Ten mal po stretnutí ťažké srdce na hlavného rozhodcu Alexandrosa Dimitropulosa, ktorý podľa jeho názoru výrazne ovplyvnil priebeh duelu.

 

"Čo mám na to povedať? Ťažko ohrozíte bránku súpera, keď vás arbiter ani nepustí do šestnástky. Po tom, čo sme dnes večer zažili, ani sa nečudujem, že Olympiakos je nezdolateľný. Nechcem vyplakávať, no takto grécky futbal vôbec nebude napredovať," skonštatoval na záver Róbert Mak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies