Lyon deklasoval Montpellier a udržal sa na špici Ligue 1, hrdinom Fekir

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 10:10 • 2 min
Lyon deklasoval Montpellier a udržal sa na špici Ligue 1, hrdinom Fekir

PARÍŽ - Futbalisti Olympique Lyon dali jasne najavo, že to s útokom na titul myslia vážne. V nedeľňajšom šlágri francúzskej Ligue 1 deklasovali Montpellier na jeho pôde 5:1 a udržali si na čele tabuľky dvojbodový náskok pred Parížom St. Germain. Ústrednou postavou hostí bol Nabil Fekir, ktorý strelil dva góly a vybojoval jedenástku.

slovakia

left justify in out

Montpellier začal aktívnejšie a ujal sa vedenie zásluhou paraguajského útočníka Lucasa Barriosa, ktorý v posledných desiatich stretnutiach zaznamenal osem gólov. V ďalšom priebehu zápasu však mal navrch Lyon. Po faule na Fekira vyrovnal z pokutového kopu Alexandre Lacazette a v nadstavenom čase prvého polčasu strhol vedenie na stranu lídra po utešenej rýchlej akcii Corentin Tolisso.

 

Po zmene strán zasadil Lyon domácim ďalšie tri údery. "Dnešný zápas naplno ukázal, že ak sme fyzicky aj mentálne skvele pripravení, dokážeme súperom narobiť poriadnu galibu," citovala agentúra Reuters slová Lacazetta, ktorý je s 23 gólmi najlepším strelcom celej súťaže. "Nezačali sme dobre, no po inkasovanom góle sme vycítili, že dnešný zápas napokon skončí v náš prospech," zdôraznil stredopoliar Maxime Gonalons.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies