Luis Enrique by chcel z Barcelony do španielskej reprezentácie

NETKY.SK • 17 Október 2015, 17:30 • 2 min
Luis Enrique by chcel z Barcelony do španielskej reprezentácie

BARCELONA – Tréner Barcelony Luis Enrique vyhlásil, že by mal záujem o post kormidelníka španielskej reprezentácie, keď skončí zmluva Vicente del Bosquemu.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročný Del Bosque sa budúci rok vo Francúzsku bude snažiť získať tretí európsky majstrovský titul v rade. Po skončení záverečného turnaja mu vyprší zmluva. Na otázku, či by chcel nahradiť Del Bosqueho, tréner Enrique odpovedal: "Áno, to by som veľmi chcel."

Štyridsaťpäťročný Enrique v júni podpísal s Barcelonou novú zmluvu až do roku 2017. V rokoch 1991 až 2002 nastúpil Enrique v španielskom výbera dovedna v 62 zápasoch a v minulej sezóne doviedol Barcelone k zisku cenného treble, keď vyhrali La Ligu, Ligu Majstrov aj Copa del Rey.

 


Enrique povedal pred ligovým zápasom proti Rayo Vallecano, ktoré je na programe dnes, že niektorí z jeho hráčov sa vrátili z reprezentačných zrazov unavení, ale napriek tomu budú musieť nastúpiť.

"Veľa hráčov strávilo na trávniku mnoho minút," povedal Enrique. "Pokúsim sa nájsť čas, kedy si budú môcť trochu oddýchnuť, ale teraz to nemôžem urobiť. Nie je na to priestor. Bol by som rád, keby sa mi hráči vrátili plne odpočinutí, ale bohužiaľ sa tak nestalo. Je to otázka riadenia pracovnej záťaže a nominovaní hráčov, ktorí nehrávajú pravidelne."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies