Polícia odmietla trestné oznámenie Jaroslava Naďa na poslancov Kotlebu a Mazureka

NETKY.SK • 22 December 2021, 14:11 • 2 min
Polícia odmietla trestné oznámenie Jaroslava Naďa na poslancov Kotlebu a Mazureka

BRATISLAVA - Ministerstvo obrany podalo trestné oznámenie na Mariana Kotlebu a Milana Mazureka pre šírenie poplašnej správy. Polícia ho však odmietla. Rezort podal voči rozhodnutiu sťažnosť, preto nie je právoplatné.

slovakia

left justify in out

img

 

Informovali o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová a hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková. „Trestné oznámenie bolo vyšetrovateľom Policajného zboru odmietnuté v zmysle ustanovení Trestného poriadku," skonštatovala Kuzmová. Prípad presunuli do Trenčína vzhľadom na miestnu príslušnosť.

 

img

 

Predmetom oznámenia boli podľa Ministerstva obrany Slovenskej republiky nepravdivé a skresľujúce informácie o vývoji a použití Mobilného monitorovacieho systému pre ochranu izolovaných a rizikových skupín obyvateľstva pred šírením vírusových ochorení (MOVIR), ktoré poslanci uverejnili vo videách na sociálnej sieti. Rezort ho podal v októbri. Mazurek aj Kotleba o projekte MOVIR hovorili ako o prostriedku vlády na zavádzanie totality.

 

 

Súvisiaci článok: Jaroslav Naď podáva trestné oznámenie na Mariana Kotlebu a Milana Mazureka!

 

img

 

„Rázne odmietam tieto klamstvá a poškodzovanie dobrého mena Ozbrojených síl Slovenskej republiky. Politika zastrašovania je absolútne dno zúfalstva a slabosti," uviedol vtedy Naď.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies