Louis van Gaal: Potrebujeme vyhrať všetko

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 14:05 • 2 min
Louis van Gaal: Potrebujeme vyhrať všetko

MANCHESTER - Tréner Louis van Gaal po nedeľňajšej prehre Manchestru United na ihrisku klubu West Bromwich Albion (0:1) vyhlásil, že jeho mužstvo potrebuje vyhrať každé zo zostávajúcich deviatich stretnutí v tejto sezóne najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" majú za cieľ skončiť v tabuľke v prvej trojke, momentálne sa nachádzajú na šiestej pozícii, za tretím v poradí londýnskym Arsenalom zaostávajú o päť bodov.

 

"Potrebujeme 27 bodov. Je to veľa, ale stále to je možné. Takéto zápasy musíte vyhrávať, predovšetkým, ak chcete znížiť odstup, lebo ste predtým prehrali mnoho duelov," povedal holandský kouč Van Gaal. Manchester United to však nebude mať jednoduché, do konca ročníka sa ešte stretne s mestským rivalom City (momentálne 4. miesto), Tottenhamom (2.), West Hamom (5.) či Leicestrom (1.). Informoval server ESPN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies