Lily Collins si zahrá v čiernej komédii To The Bone

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 07:54 • 2 min
Lily Collins si zahrá v čiernej komédii To The Bone

LOS ANGELES - Britsko-americká herečka Lily Collins sa predstaví v čiernej komédii o anorexii s názvom To The Bone. Informoval o tom filmový portál Deadline.

slovakia

left justify in out

Snímka je režisérskym debutom scenáristky a televíznej producentky Marti Noxon, ktorá zároveň napíše aj scenár. Príbeh je inšpirovaný jej osobnou skúsenosťou s touto duševnou chorobou.


"Je mi neskutočnou cťou byť súčasťou takého silného príbehu o láske, o spochybňovaní seba samého a guráži, ktorú treba na boj o prežitie. Verím, že tento film má potenciál upozorniť na niečo, čo sa v našej spoločnosti čoraz viac rozširuje, a dať najavo tým, čo trpia, že nie sú sami," uviedla 27-ročná rodáčka z Guildfordu. O produkciu snímky sa postarajú Julie Lynn a Bonnie Curtis zo spoločnosti Mockingbird Pictures a Karina Miller zo Sparkhouse Media. S nakrúcaním by mali začať koncom marca v Los Angeles.


Lily Collins môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo športovej drámy Splnený sen (2009), kde si zahrala po boku Sandry Bullock. Tá si za svoj výkon v tejto snímke odniesla Oscara. Collins sa tiež objavila v apokalyptickom sci-fi trileri Kazateľ (2011), akčnej dráme Bez dychu (2011), dramédii Učiteľka angličtiny (2013), fantasy Nástroje smrteľníkov: Mesto z kostí (2013) či komédii S láskou, Rosie (2014). Do širšieho povedomia verejnosti sa dostala najmä titulnou úlohou v novom spracovaní rozprávky Snehulienka (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies