LeBron James sa vrátil do zostavy Lakers

NETKY.SK • 1 Február 2019, 10:19 • 2 min
LeBron James sa vrátil do zostavy Lakers

NEW YORK - Basketbalisti Los Angeles Lakers zvíťazili v noci na piatok v derby stretnutí zámorskej NBA nad mestským rivalom Clippers 123:120 po predĺžení. Udalosťou zápasu i celej noci bol návrat LeBrona Jamesa na palubovky po 17-zápasovej absencii vynútenej zranením.

slovakia

left justify in out

James chýbal Lakers od Vianoc, keď sa zranil v súboji s Golden State Warriors.Počas jeho neúčasti mužstvo vyhralo len šesťkrát popri jedenástich prehrách. Proti Clippers ho jediná asistencia delila od triple double, v zápase sa prezentoval 24 bodmi, 14 doskokmi a deviatimi asistenciami.

 

 

Rivali z Los Angeles to budú mať ešte do konca sezóny v bojoch o playoff poriadne ťažké. Pri návrate Jamesa však môžme očakávať postupný vzostup Lakers k vrchným priečkam v západnej konferencii. Oba týmy sa nachádzajú momentálne na rozhraní postupu do vyraďovacej časti, avšak Clippers aj napriek nočnej prehre je s bilanciou 28 - 24 na tom o jeden zápas lepšie ako ich najbližší susedia, ktorí majú na konte 27 výhier. 

 

img

 

Na čele sa drží obhajca posledných dvoch titulov Golden State Warriors, no prekvapenie sezóny Denver Nuggets mu dých na krk.

Čo sa týka východu, tak tam kraľuje Milwaukee pred Raptors. No ako sami vidíte, tak ich delí len počet prehier, keďže majú oba týmy zhodne po 37 výhier. 

 

img

 

Ako už poznáme americké športové súťaže, tak do konca sezóny sa môže stať ešte čokoľvek. Na prvých troch miestach to v apríli najmä vo vyrovnanejšej východnej konferencii môže ešte vyzerať dosť zaujímavo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies