V Košiciach organizujú bitky maloletých študentiek za peniaze: Na problém upozornili Zuzana Plačková aj speváčka Aless

NETKY.SK • 6 Január 2019, 20:27 • 2 min
V Košiciach organizujú bitky maloletých študentiek za peniaze: Na problém upozornili Zuzana Plačková aj speváčka Aless

KOŠICE - Instagramom pred pár hodinami začali kolovať poburujúce videá, v ktorých vidno brutálne bitky mladých dievčat z Košíc. Na záberoch je vidieť, že jedno z dievčat leží na zemi, zatiaľ čo druhá do nej kope.

slovakia

left justify in out

Celú situáciu pozorujú mladí ľudia, ktorí sa ľahostajne prizerajú a nakrúcajú si bitku na telefóny. V jednom prípade je 12-ročné dievča bité viacerými 15-ročnými, no s najväčšou pravdepodobnosťou nejde iba o šikanu.

 

Ide vraj o organizované bitky, ktoré boli natoľko premyslené, že ich súčasťou mal byť dokonca aj vyraďovací pavúk či nakreslená schéma s pozíciou kameramanov, ktorí súboj zachytávali na smartfóny.

 

Vstupné na bitky malo byť údajne 20 € a zúčastňovalo sa ich vraj približne 60 až 80 mladých Košičanov. Tieto informácie potvrdzujú aj príspevky na sociálnych sieťach od známych osobností, ktoré sa už k téme vyjadrili. O prípade informoval ako prvý portál refresher.sk.

 

Zuzana Plačková a Aless na Instagrame boli pohoršené, že sa k nim niečo také do správy dostalo. Následne to zdieľali na svojom Instagrame a upozornili na to, že s tým treba niečo robiť. 

 

img

 

Doteraz stále nie je jasné, prečo sa do brutálnej zábavy samotné dievčatá zapájali – či to bolo za peniaze, zo zábavy alebo kvôli šikane. V prípade, že sa v podobnej situácii ocitneš ty sám, je dôležité zasiahnuť a volať pomoc. Vo vážnejších situáciách môže pokojne ísť o život.

 

Video bolo z internetu odstránené.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies