Koncom pracovného týždňa zaznamenalo Slovensko jeden pozitívny prípad na COVID-19

NETKY.SK • 23 Máj 2020, 10:10 • 2 min
Koncom pracovného týždňa zaznamenalo Slovensko jeden pozitívny prípad na COVID-19

BRATISLAVA - Na Slovensku v piatok pribudol jeden prípadnákazy koronavírusom. Národné centrum zdravotníckych informácií o tom informovalo na webe covid-19.nczisk.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Celkovo tak máme 1 504 pozitívne testovaných ľudí na ochorenie Covid-19. Laboratóriá v piatok urobili 2 236 testov, celkový počet otestovaných vzoriek je tak už 156,8-tisíc.

 

img

 

Ochorenie prekonalo ďalších 24 ľudí, spolu sa vyliečilo už 1 280 osôb. Siedmy deň nepribudlo žiadne úmrtie pacienta s pozitívnym testom na Covid-19. Stále tak evidujeme 28 úmrtí osôb pozitívne testovaných na toto ochorenie. Na Slovensku je aktuálne 196 aktívnych prípadov.

 

img


Ako informoval permanentný krízový štáb na korona.gov.sk, počet hospitalizovaných pacientov v piatok klesol o 16, aktuálne je ich 60. Z tohto počtu má ochorenie Covid-19 potvrdených 9 ľudí. Na jednotkách intenzívnej starostlivosti je jeden pacient, umelú pľúcnu ventiláciu deviaty deň nepotrebuje žiadny pacient. Kĺzavý medián je stále na hodnote jedna. Nový prípad zaznamenali v Nitrianskom kraji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies