Pád zo strechy v areáli bývalej tehelne v Gbeloch neprežil 23-ročný muž

NETKY.SK • 27 Máj 2023, 12:40 • 2 min
Pád zo strechy v areáli bývalej tehelne v Gbeloch neprežil 23-ročný muž

GBELY - Po páde zo strechy v areáli bývalej tehelne v Gbeloch na následky zranení zomrel 23-ročný muž. Tragická udalosť sa stala v piatok (26. 5.) v ranných hodinách.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Mária Linkešová. Na mieste zasahovali aj leteckí záchranári, ale mužovi pomôcť už nedokázali. "Po prílete na miesto udalosti mohol lekár leteckých záchranárov, bohužiaľ, konštatovať iba úmrtie. Zranenia, ktoré pacient utrpel, boli nezlučiteľné so životom," informovala hovorkyňa leteckej záchrannej služby ATE Zuzana Hopjaková.

 

Miesto tragédie prezrela a zdokumentovala aj polícia a privolaní bol aj obhliadajúci lekár. "Ten nakázal nariadiť súdnu pitvu. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uviedla Mária Linkešová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies