Imagine Dragons chystajú na koniec júna nový album LOOM! +VIDEO

NETKY.SK • 30 Apríl 2024, 11:27 • 2 min
Imagine Dragons chystajú na koniec júna nový album LOOM! +VIDEO

Len pár týždňov po vydaní tracku Eyes Closed, ktorým sa Imagine Dragons po pauze vrátili na scénu v plnej sile, oznámili hitmakri z Las Vegas vydanie nového albumu s názvom LOOM. Šieste štúdiové dosky sa dočkáme už 28. júna a môžeme sa tešiť na 9 nových piesní, ktoré sú vrcholom umeleckej cesty Imagine Dragons za sebapoznaním.

slovakia

left justify in out

Album LOOM celý produkovali sami členovia kapely v spolupráci s duom Mattman a Robin, čo vyústilo v nahrávku dokonale rovnovážnu medzi klasickým zvukom Imagine Dragons a sviežosťou, ktorá im pri tvorbe prináša radosť. „Práca na tejto doske bola ako horská dráha, ostatne ako vždy. Niekedy piesne vychádzali zo smútku a bolesti, inokedy z radosti. Osamelosť, hľadanie, túžba, hnev, láska…“ priblížil proces tvorby frontman Dan Reynolds.

„Ďakujem, že som sa tu na tejto planéte cítil menej sám. Keď spievate piesne po celom svete so mnou, pripomína mi to, že všetci sme v tom spolu. Padáme a zlyhávame, potom vstaneme a skúšame to znovu... Stojíte po našom boku už viac ako desať rokov. Na oplátku tu budeme vždy s vami. Nech sú vaše dni o niečo svetlejšie. Nech sú veci, ktoré sa črtajú v budúcnosti a v diaľke, krásnou tapisériou radosti a bolesti, ktorú si môžete zavesiť na stenu a premýšľať o tom, ako sa náš život míňa. Milujem vás a čoskoro sa uvidíme,“ dodáva Dan Reynolds.

Jedinečná a veľmi úspešná skupina Imagine Dragons vydáva album LOOM 28. júna, a už v tejto chvíli ho môžu fanúšikovia aj predobjednať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: U Music / Tereza Burdová, Foto: U Music / Tereza Burdová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies