Kapitán arménskej futbalovej reprezentácie sa zapojí do bojov v Náhornom Karabachu

NETKY.SK • 30 September 2020, 16:45 • 2 min
Kapitán arménskej futbalovej reprezentácie sa zapojí do bojov v Náhornom Karabachu

Prestup do gréckeho klubu AE Larissa musel kapitán futbalistov Arménska nateraz zrušiť. Dôvod na takýto krok 28-ročného obrancu Varazdata Harojana je mimoriadne nepríjemný - dostal povolávací rozkaz do arménskej armády.

slovakia

left justify in out

Situácia v krajine 

Ozbrojené zrážky v oblasti vypukli v nedeľu, spor o dané územie však trvá už niekoľko dekád. Náhorný Karabach obývajú etnickí Arméni a Azerbajdžan stratil kontrolu nad touto enklávou vo vojne v roku 1994. Obe strany majú dlhodobo vysokú vojenskú prítomnosť pri demilitarizovanej zóne, ktorá región oddeľuje od zvyšku Azerbajdžanu.

 

Mohlo by vás zaujímať: Rusi požiadali Turecko o upokojenie situácie, odpoveďou malo byť zostrelenie arménskeho lietadla

 

Prestup sa zrušil

Futbalista nedávno ukončil spoluprácu s ruským klubom Ural Jekaterinburg a ohlásil prestup do Grécka. Majiteľa klubu AE Larissa Alexisa Kougiasa však teraz musel prostredníctvom svojho agenta oznámiť, že z transferu nič nebude.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Varazdat Haroyan (@varazdat__3fan),


Varazdat Harojan do roku 2016 hral iba vo vlasti, neskôr jednu sezónu strávil v Iráne a od júla 2017 v Jekaterinburgu. Za reprezentáciu Arménska absolvoval už 52 duelov a strelil v nej dva góly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies