Kociana nekontaktoval Slovan, zostane zrejme v Poľsku

NETKY.SK • 8 Október 2014, 12:03 • 2 min
Kociana nekontaktoval Slovan, zostane zrejme v Poľsku

CHORZÓW - Ján Kocian sa nestane nástupcom Františka Straku na lavičke futbalistov úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava.

slovakia

left justify in out

Takáto teoretická eventualita pripadala do úvahy po tom, čo 56-ročný rodák zo Zlatých Moraviec skončil vo funkcii tréner poľského tímu Ruch Chorzów. "Neoslovili ma, s nikým zo Slovana som nehovoril," povedal pre SME niekdajší tréner slovenskej reprezentácie.

 

Kocian napriek rozbehnutej sezóne podľa všetkého zostane v najvyššej poľskej súťaži. "Prebiehajú nejaké zoznamovacie rozhovory. Za rok, ktorý som strávil v Poľsku, som si tu spravil veľmi dobré meno," dodal skúsený tréner. Kocian sa stal trénerom Ruchu v septembri 2013 po zahanbujúcej prehre 0:6 s Jagielloniou Bialystok. Začal sériou ôsmich zápasov bez prehry a v minulej sezóne s mužstvom dokonca prekvapujúco skončil v ligovej súťaži na bronzovej priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies