Kapitán Hullu Davies o Trenčíne: "Sme radi, že nemusíme na Ukrajinu"

NETKY.SK • 19 Júl 2014, 18:59 • 2 min
Kapitán Hullu Davies o Trenčíne: "Sme radi, že nemusíme na Ukrajinu"

HULL - Futbalisti FC Hull City sa dozvedeli meno prípadného súpera v 3. predkole Európskej ligy UEFA 2014/15 priamo v lietadle po prílete zo sústredenia v Portugalsku.

slovakia

left justify in out

Účastník anglickej Premier League si zmeria sily s úspešnejším z dvojice AS Trenčín - Vojvodina Novi Sad. Favoritom na postup je slovenský vicemajster, ktorý vyhral v prvom zápase na dubnickom trávniku vysoko 4:0.
      

"Ešte v lietadle si niektorí chalani zapli mobilné telefóny a začali im chodiť správy typu: 'Vyzerá to tak, že vás čaká výlet na Slovensko'. Odľahlo nám, pretože nám hrozil súper z Ukrajiny. Každý vie, aká tam je politická situácia," uviedol pre denník Hull Daily Mail kapitán tímu Curtis Davies.
      

Hull čaká v 110-ročnej histórii klubu prvé vystúpenie v pohárovej Európe. "Veľmi sa tešíme, vyzerá to tak, že naším súperom bude Trenčín. Veľa o tomto mužstve nevieme, ale každý tím, ktorý sa dostane do Európskej ligy, má určite svoju silu. V žiadnom prípade Slovákov nepodceníme, musíme sa na nich zodpovedne pripraviť," dodal Davies.
      

Ak Trenčín zvládne štvrtkové stretnutie v Novom Sade a postúpi, prvý zápas prestížneho súboja s Hullom odohrá 31. júla v Dubnici nad Váhom. Do metropoly grófstva Yorkshire pocestujú zverenci trénera Martina Ševelu o týždeň neskôr, odveta je na programe 7. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies